Πιστοποίησε το ιστορικό του ρεκόρ ο φοβερός Ουέστμπρουκ! (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Πιστοποίησε το ιστορικό του ρεκόρ ο φοβερός Ουέστμπρουκ! (vids)

bet365

Τι κι αν δεν έκανε το 42ο triple double ο Ράσελ Ουέστμπρουκ κόντρα στους Σανς; Ο «Russ» βρήκε ακόμα έναν τρόπο να βάλει και με την... βούλα το όνομά του στα «βιβλία» του ΝΒΑ!

Γράφει ιστορία ο Ράσελ Ουέστμπρουκ!

Μπορεί στο ματς κόντρα στους Σανς ο «Russ» να μην ξεπέρασε τον Όσκαρ Ρόμπερτσον στα triple doubles (θέλει ακόμα ένα), αλλά είναι στο... κυνήγι του.

Ο 28χρονος γκαρντ των Θάντερ χρειαζόταν 6 ασίστ για να εξασφαλίσει πως θα ολοκληρώσει την σεζόν με triple double σε μέσο όρο, και το κατάφερε, αφού μοίρασε 8 πάσες!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ρεάλ Μ. – Ατλέτικο Μ., αν ο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Βέβαια, ήταν σχεδόν δεδομένο πως θα τελειώσει την σεζόν με triple double, αφού οι μέσοι όροι του σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ ήταν διπλοί από το 1/3 της σεζόν και μετά.

Έτσι, θα γίνει ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που θα ολοκληρώσει την σεζόν με triple double σε μέσο όρο, μετά τον «The Big O».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα