Μιχάλογλου: «Με μία νίκη τουλάχιστον, παραμένουμε στην Α1»!

Κάτια Πετροπούλου
Μιχάλογλου: «Με μία νίκη τουλάχιστον, παραμένουμε στην Α1»!

bet365

O Kόροιβος φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ (08/04, 17:00) και θέλει να δικεδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για να παραμείνει στην κατηγορία, όπως τόνισε ο Αντώνης Μιχάλογλου.

Ο Κόροιβος χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη για να παραμείνει στην Basket League και ο Αντώνης Μιχάλογλου τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ (08/04, 17:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τις όποιες ελπίδες.

Καλησπέρα σε όλους!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο "τελικός" με το Ρέθυμνο πέρασε για μας, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τη νίκη που θέλαμε και το μόνο καλό στην υπόθεση αυτή, είναι ότι ακόμα η τύχη της ομάδας είναι στα χέρια μας κι αυτό διότι αν κάνουμε μια νίκη στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, ο Κόροιβος παραμένει στη μεγάλη κατηγορία.

Τώρα ταξιδεύουμε στην Θεσσαλονίκη για ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να κυνηγήσουμε τις οποίες ελπίδες έχουμε για θετικό αποτέλεσμα εκεί, γι αυτό δουλέψαμε πολύ συγκεντρωμένα και δώσαμε μεγάλη βάση στην τακτική μας.

Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει εύκολα ή δύσκολα γιατί έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και είναι μεγάλη ομάδα. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση για σαράντα λεπτά, μένοντας στο πλάνο μας και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα