Σιγκούνας: «Να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ»

Gazzetta team
Σιγκούνας: «Να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ»

bet365

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας μίλησε για την αναμέτρηση της Κύμης κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να καταθέσει την ψυχή της για να φτάσει στη νίκη.

Η Κύμη υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (8/4, 17:00) για την 25η αγωνιστική της Euroleague και ο Αλέξανδρος Σιγκούνας επισήμανε πως μετά το τέλος του παιχνιδιού οι Ευβοιώτες θα ξέρουν αν θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Έτοιμοι να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ!

Φίλοι μου σας χαιρετώ και σας καλωσορίζω στο προτελευταίο μου blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ!

Πριν από δύο περίπου μήνες σας είχα αναφέρει ότι υπηρετώ την στρατιωτική μου θητεία, οπότε θέλοντας και μη έχει εισχωρήσει στην καθημερινότητα μου η στρατιωτική «αργκό». Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό τον τελευταίο καιρό είναι ότι πλέον μετράμε μέρες. Πέντε και σήμερα για την λήξη του πρωταθλήματος λοιπόν.

Εμείς βέβαια στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης SEAJETS μετράμε ….ώρες! Το Σάββατο το απόγευμα μετά το παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα Πάτρας θα ξέρουμε αν η θητεία μας στην Basket League θα παραταθεί και για την επόμενη σεζόν, ή αν θα βγούμε όλοι μαζί στον τάκο!

Η αλήθεια είναι ότι, αν και νέοι στην κατηγορία, κάθε άλλο παρά «ψαρωμένοι» εμφανιστήκαμε στην αρχή της χρονιάς. Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ καλός για εμάς και όλα έδειχναν ότι θα φτάναμε εύκολα στον στόχο της παραμονής. Στις αρχές του δεύτερου γύρου όμως «φάγαμε εμπλοκή», εξαιτίας κάποιων ατυχών γεγονότων.

Τραυματισμοί κομβικών παικτών για σημαντικό διάστημα, συνεχόμενες ασθένειες που δεν μας επέτρεπαν να προπονηθούμε πλήρεις, αλλά και ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές στους ξένους της ομάδας, μας αποδιοργάνωσαν κάπως και μας έβγαλαν από την πορεία μας.

Τώρα όμως έχουμε βρει ξανά τον πραγματικό μας εαυτό. Έχουμε δεθεί ως ομάδα, προπονούμαστε όπως πρέπει και βλέπουμε να βγαίνουν στο παρκέ όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Γνωρίζουμε ότι το Σάββατο δίνουμε την τελική μάχη και είμαστε πραγματικά ετοιμοπόλεμοι να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ! Αυτήν την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ τόσο σωματικά όσο και πνευματικά για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Η ήττα δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη στο μυαλό μας, δεν προβλέπεται σε καμία περίπτωση!

Είναι σημαντικό ότι ξέρουμε ότι δεν πάμε μόνοι μας στην μεγάλη μάχη. Θα έχουμε συμμάχους στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν το κλειστό της Κανήθου.

Είναι δεδομένο ότι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μας δίνουν την επιπλέον ώθηση για να φτάσουμε στην νίκη. Αυτό θα κάνουν και στο ματς του Σαββάτου και είμαι σίγουρος ότι όταν ακουστεί η κόρνα της λήξης από την γραμματεία, όλη η Εύβοια θα πανηγυρίζει την παραμονή της Κύμης SEAJETS στην Basket League»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα