Βεργίνης: «"Μάχη επιβίωσης" με Κύμη»

Κάτια Πετροπούλου
Βεργίνης: «"Μάχη επιβίωσης" με Κύμη»

bet365

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Απόλλωνα Πάτρας στον «τελικό» με την Κύμη (08/04, 17:00), για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Μια... μάχη επιβίωσης είναι η αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Κύμη (08/04, 17:00), καθώς το αποτέλεσμα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα παραμείνει στην Basket League.

Όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Βεργίνης, η νίκη στην Χαλκίδα είναι μονόδρομος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πρώτη και καλύτερη

Καλησπέρα σε όλους,

Μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες στην ιστορία του συλλόγου μας φτάνει στον τέλος της με την ομάδα μας να δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Κύμη, το οποίο θα κρίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό το ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Καλούμαστε τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο και δείχνοντας θέληση και βγάζοντας πάθος στο παιχνίδι μας να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη για τη φετινή χρόνια που σίγουρα θα είναι και η καλύτερη καθώς εάν τα καταφέρουμε θα ανοίξει διάπλατα η πόρτα της παραμονής.

Κατανοούμε την κρισιμότητα του αγώνα, όπως επίσης και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε από τη φετινή χρόνια. Η ομάδα της Κύμης έχει αποδείξει ότι μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη από τη στιγμή που την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό. Αυτό όμως δεν μας πτοεί.

Θέλουμε νίκη για πολλούς λόγους και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε μέχρι τέλους στη συγκεκριμένη μάχη επιβίωσης. Θέλουμε ουσιαστικά να κάνουμε ότι δεν καταφέραμε στα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας και τη Δόξα Λευκάδας και εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχουμε θέσει ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας ότι στο πλευρό μας σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι θα έχουμε και τους φιλάθλους μας οι οποίοι μας έχουν στηρίξει πολύ και τη φετινή χρόνια καθώς επίσης και τη διοίκηση του Συλλόγου μας. Όλοι μαζί ενωμένοι πάμε στη Χαλκίδα για να βάλουμε τέλος στα οποία σενάρια παραμονής υπάρχουν και να γυρίσουμε στην Πάτρα με το ροζ φύλλο αγώνα.

Ελπίζω και εύχομαι το Σάββατο το βράδυ να χαμογελάσουμε και την Μεγάλη Πέμπτη να πανηγυρίσουμε μαζί με όλους τους Πατρινούς φιλάθλους μας την σωτηρία της ομάδας μας.

Όλα πλέον είναι στο χέρι μας...».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα