Ρίβερς: «Κανείς δεν θέλει να μας αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Κανείς δεν θέλει να μας αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ»
Ο Κέι Σι Ρίβερς ανέφερε πως η έδρα του Παναθηναϊκού δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε κάθε αντίπαλο, σχολιάζοντας το πλεονέκτημα έδρας της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 81-61 την Μακάμπι και ο Κέι Σι Ρίβερς στάθηκε στο πλεονέκτημα έδρας, κάνοντας ειδική αναφορά στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Θα έχουμε την ευκαιρία μας για να πάμε στο Final 4 κι αυτό είναι σημαντικότερο απ' όλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Πρώτα θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και δεύτερο να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε ένα γήπεδο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να παίζουν αντίπαλοι».

Για το ΟΑΚΑ: «Το υπερασπιζόμαστε καλά μέχρι τώρα».

Για το αν θέλει κάποιον αντίπαλο στα πλέι οφ: «Όχι. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίξεις καλά με όποιον κι αν έχεις απέναντί σου. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας μέχρι τώρα στη σεζόν ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί».

Για τον Τζέιμς: «Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στην Μπασκόνια. Φέτος μας οδηγεί στο σκοράρισμα και κάνει ό,τι μπορεί. Είναι πολύ δυναμικός όπως ο Σίνγκλετον κι εγώ κι έχει καυτό χέρι, με τους αντιπάλους να μην ξέρουν ποιον να μαρκάρουν. Αυτός ο παίκτης είναι σαν… μοτεράκι, τόσο γρήγορος και στο ένας εναντίον ενός»