«Σπανούλης, ο βασιλιάς των ευρωπαϊκών τελικών»! (vids)

«Σπανούλης, ο βασιλιάς των ευρωπαϊκών τελικών»! (vids)

«Σπανούλης, ο βασιλιάς των ευρωπαϊκών τελικών»! (vids)

bet365

Η Μάλαγα επέστρεψε από το -13 στον τελικό του EuroCup με τη Βαλένθια και η Marca παρουσίασε 10 μεγάλες ανατροπές στην ιστορία του μπάσκετ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η ομάδα της Ανδαλουσίας ολοκλήρωσε μια απίθανη ανατροπή στο Game 3 της σειράς του EuroCup με τη Βαλένθια. Για την ακρίβεια, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 56-43 στο 30'50" όμως έκανε σερί 18-0, προηγήθηκε 56-61 στο 38'19" και διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή thw στην επόμενη EuroLeague.

Έτσι, λοιπόν, η ηλεκτρονική έκδοση της Marca παρουσίασε 10 μεγάλες ανατροπές στο ευρωπαϊκό και αμερικανικό μπάσκετ, συμπεριλαμβάνοντας τις εμφανίσεις του Σπανούλη στα Final 4.

Αναλυτικά...

- Το EuroCup της Μάλαγα.

- Η ανατροπή των Καβαλίερς στους τελικούς με τους Ουόριορς, το 2016. Οι Καβς έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που ανέτρεψε το εις βάρος της 1-3 απέναντι στο Γκόλντεν Στέιτ και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

- Το τρίποντο του Αλμπέρτο Ερέρος κόντρα στην Μπασκόνια, το 1995. Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε 8 πόντους στα τελευταία 50" και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία, με τον Ερέρος να σημειώνει το καθοριστικό τρίποντο.

- Το comeback του Nevada απέναντι στο New Mexico. Η ομάδα του Έρικ Μάσελμαν ήταν πίσω στο σκορ με 25 πόντους, έχανε με 76-90 στο τελευταίο λεπτό όμως πέτυχε 14 πόντους στο φινάλε και ολοκλήρωσε την ανατροπή!

- Η νίκη του Texas A&M επί του Northern Iowa, καλύπτοντας διαφορά 12 πόντων στα τελευταία 34"!

- Σπανούλης, ο βασιλιάς των ευρωπαϊκών τελικών!

α. «Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πρωταγωνιστήσει σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο μπάσκετ, όμως έχει υποφέρει πολλές φορές. Στο Λονδίνο, για παράδειγμα, ήταν έτοιμη να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, προηγήθηκε με +17 ωστόσο ο Ολυμπιακός του Σπανούλη δεν παραδόθηκε και στο τέλος πανηγύρισε.

β. «Το 2012 δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακό. Ήταν σαν τον... Λεωνίδα με τους Σπαρτιάτες του που νίκησαν το φαβορί. Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με +19 (53-34) όμως οι πόντοι των Παπανικολάου, Πρίντεζη και το μαχητικό πνεύμα του Σπανούλη ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή».

- Το τελευταίο δαχτυλίδι του Ράσελ. Η νίκη των Σέλτικς επί των Λέικερς στο Game 7 του 1969.

- Οι 13 πόντοι του Τρέισι ΜακΓκρέιντι σε 33" απέναντι στους Σπερς, το 2004.

- Η νίκη των Λέικερς επί των Μπλέιζερς στο Game 7 των τελικών της Δύσης, το 2000.

 

Τελευταία Νέα