Ρόντμαν: «Ο Τζόρνταν δεν έχασε ποτέ παιχνίδι για να ξεκουραστεί, όπως ο ΛεΜπρόν»

Ρόντμαν: «Ο Τζόρνταν δεν έχασε ποτέ παιχνίδι για να ξεκουραστεί, όπως ο ΛεΜπρόν»

Κάτια Πετροπούλου
Ρόντμαν: «Ο Τζόρνταν δεν έχασε ποτέ παιχνίδι για να ξεκουραστεί, όπως ο ΛεΜπρόν»

bet365

«Καρφιά» για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς πέταξε ο Ντένις Ρόντμαν, λέγοντας πως ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έλειψε ποτέ από αγώνα για λόγους ξεκούρασης.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Με... καυστικό τρόπο σχολίασε ο Ντένις Ρόντμαν το γεγονός πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε «ανάσες» κατά τη διάρκεια της regular season στο ΝΒΑ, κάνοντας μια σύγκριση με τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Ξέρεις τι... Ο ΛεΜπρόν κάνει ένα πράγμα που πάντα έλεγα πως ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έκανε. Δεν ξεκουραζόταν ποτέ! Έπαιζε σε κάθε ματς! Ο ΛεΜπρόν είναι σε θέση να το κάνει τώρα, επειδή τον χρειάζονται. Η λίγκα τον χρειάζεται και γι' αυτό ακριβώς κάνει όλα αυτά τα τρελά τώρα και παραπονιέται για όλα», είπε αρχικά ο πάλαι ποτέ συμπαίκτης του «MJ».

Επίσης, υποστήριξε πως δεν υπάρχει τόσο ταλέντο πια στο ΝΒΑ και το σκοράρισμα έχει γίνει πολύ πιο εύκολο πλέον.

«Είναι πολύ εύκολο να κάνεις πια αυτό που κάποιοι αποκαλούν "μεγαλείο". Ο Τζόρνταν το έκανε αυτό, όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα. Πραγματικά δύσκολα! Και τι έκανε; Ήταν ηγέτης στο σκοράρισμα για 10 σερί χρόνια! Τότε, που δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες. Όλα αυτά τα... δήθεν triple double. Τότε σου έβγαινε ο κ@#$ς για να κάνεις triple double. Ο Τζόρνταν πάλευε σε κάθε ματς και όταν έπαιζε εναντίον μας (Πίστονς), έλεγε, μάντεψε τι; "Έχω να πάω στο γυμναστήριο". Γινόταν σκληρός κι έτσι έγινε σπουδαίος. Ο καλύτερος όλων!», κατέληξε.

 

NBA Τελευταία Νέα