Τζεντίλε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στο Eurobasket»

Κάτια Πετροπούλου
Τζεντίλε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στο Eurobasket»

bet365

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο προσεχές Eurobasket ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Η πορεία του έχει πάρει την κατιούσα, γεγονός που φαίνεται πως γνωρίζει και ο ίδιος.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει την ευκαιρία για μια νέα αρχή, αφού πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ παρουσιάστηκε από την ομάδα του Ισραήλ και στη Συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο προσεχές Eurobasket με την «σκουάντρα αντζούρα». Η απάντησή του, ωστόσο, άφησε ερωτηματικά, καθώς ανέφερε: «Δεν σκέφτομαι το Eurobasket τώρα, μετά από όσα πέρασα φέτος. Θέλω απλά να επανακάμψω και να... ανέβω και η Χάποελ είναι μια καλή ευκαιρία για αυτό. Είναι ακόμα νωρίς για να σκεφτώ το Eurobasket και είναι μια απόφαση που θα πάρει ο Έτορε Μεσίνα. Τώρα θέλω να πατήσω ξανά στο παρκέ, επειδή αυτό είναι που θέλω και που ξέρω να κάνω».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρόμα – Λάτσιο (21+).

Όσον αφορά την μεταγραφή του στην Χάποελ, υποστήριξε: «Η Χάποελ είναι ιδανική συνθήκη για εμένα αυτή την στιγμή. Ξέρω τον κόουτς Πιανιτζιάνι κι εκείνος με ξέρει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην ομάδα. Ξέρω πολλούς παίκτες, όπως τον Τζερέλς που παίζαμε στην Αρμάνι. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον Στούντεμαϊρ. Οι επαφές με την ομάδα ξεκίνησαν όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό».

 

Τελευταία Νέα