Γκάλης: «Μεγαλύτερη χαρά η μόνιμη θέση στις καρδιές του απλού κόσμου»

Γκάλης: «Μεγαλύτερη χαρά η μόνιμη θέση στις καρδιές του απλού κόσμου»

Gazzetta team
Γκάλης: «Μεγαλύτερη χαρά η μόνιμη θέση στις καρδιές του απλού κόσμου»

bet365

Ο Νίκος Γκάλης με τοποθέτησή του στάθηκε εκ νέου στην ένταξή του στο Hall OF Fame, τον τρόπο με τον οποίο το πληροφορήθηκε, όπως επίσης και στο γεγονός που τον κάνει περισσότερο χαρούμενο...

«Ήμουν στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ενας κύριος από την Ελβετία (σ.σ.: όπου εδρεύει η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) μου μετέφερε το καταπληκτικό νέο και ομολογώ ότι για αρκετή ώρα πετούσα στα ουράνια! Η ένταξη στο Hall of Fame αποτελεί την ύψιστη τιμή. Είναι ένα παιδικό όνειρο που εκπληρώθηκε. Κάθε αθλητής που αγωνίζεται και δίνει τη μάχη του στον αγωνιστικό χώρο θέλει μια μέρα να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Δεν υπάρχει υψηλότερο από αυτό», ο Νίκος Γκάλης μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

\«Η χαρά μου είναι ανεπανάληπτη. Και είναι τεράστια τιμή όχι μόνο για μένα, αλλά για το ελληνικό μπάσκετ και για την Ελλάδα. Για μένα η μεγαλύτερη χαρά είναι η μόνιμη θέση που έχω στις καρδιές του απλού κόσμου. Αυτή είναι η ύψιστη αναγνώριση και η επιβεβαίωση ότι τα χρόνια που αγωνίστηκα βοήθησα όσο μπορούσα από την πλευρά μου ώστε να χτίσουμε κάτι τόσο όμορφο και να χαρίσουμε τόσες χαρές στους Ελληνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα