Η συμβουλή του Μάτζικ στην κόρη του: «Μην βγαίνεις με αθλητές»! (vid)

Η συμβουλή του Μάτζικ στην κόρη του: «Μην βγαίνεις με αθλητές»! (vid)

Η συμβουλή του Μάτζικ στην κόρη του: «Μην βγαίνεις με αθλητές»! (vid)

bet365

Έναν όρο έχει θέσει ο Μάτζικ Τζόνσον στην κόρη του , Ελίσα, κι αυτός δεν είναι άλλος από το να μην κάνει σχέση με αθλητές!

Μπορεί ο Μάτζικ Τζόνσον να έχει δώσει άπειρη ελευθερία στα παιδιά του και να μην ανακατεύεται στις σχέσεις τους, αλλά σαν πατέρας ανησυχεί γι' αυτά.

Και αυτό φαίνεται από την εξής «απαγόρευση» που έχει θέσει στην υιοθετημένη κόρη του, Ελίσα: Να μην βγαίνειμε αθλητές, και δη, αυτούς τους μπέιζμπολ!

Ο «MJ» είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ των Λέικερς και δεν θέλει η 22χρονη μονάκριβή του να μπλέξει την δουλειά με την ευχαρίστηση, πόσω μάλλον να έρθει αντιμέτωπος με... προικοθήρες.

Ο φακός του «ΤΜΖ»... συνέλαβε την Ελίσα στο αεροδρόμιο και τη ρώτησε την γνώμη της γι' αυτό τον «κανόνα».

Η ίδια είπε: «Ο πατέρας μου δεν τρελαίνεται να βγαίνω με αθλητές. Θα πρέπει να ρωτήσετε εκείνον γιατί δεν θέλει. Εγώ τώρα είμαι αφοσιωμένη στις σπουδές μου. Νομίζω πως οι παίκτες του μπέιζμπολ είναι αυτοί που τον πειράζουν περισσότερο».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα