Ντουράντ: «Η ξεκούραση αφορά μόνο... 5 παίκτες»!

Ντουράντ: «Η ξεκούραση αφορά μόνο... 5 παίκτες»!

Gazzetta team
Ντουράντ: «Η ξεκούραση αφορά μόνο... 5 παίκτες»!

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ τοποθετήθηκε όσον αφορά το... καυτό θέμα της ξεκούρασης των παικτών του NBA, τονίζοντας πως απασχολούν τον κόσμο μόνο οι «λίγοι».

O Παναθηναϊκός με φόρα μετά τις 3 νίκες σερί στην Ευρωλίγκα υποδέχεται την πρωτοπόρο ΤΣΚΚΑ. Θα πάρει τη νίκη;

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για την ξεκούραση των πρωτοκλασάτων παικτών του NBA, με τον Κέβιν Ντουράντ να παίρνει θέση, μιλώντας στο ESPN.

«Η αλήθεια σχετικά με αυτό είναι πως αφορά λίγους παίκτες της λίγκας. Δεν τους νοιάζει αν ξεκουραστεί ο 13ος παίκτης μιας ομάδας. Ενδιαφέρονται μόνο για τους ΛεΜπρόν, Κάρι, Χάρντεν και Ουέστμπρουκ. Είναι σαν να νοιάζονται μόνο για πέντε παίκτες».

Στη συνέχεια είδε και τις δύο όψεις του νομίσματος: «Οι παίκτες χρειάζονται ψυχική ξεκούραση κάποιες φορές. Συγγνώμη αλλά είμαστε άνθρωποι. Περνάμε πολλά κάθε ημέρα, ακόμα και εκτός παρκέ, που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Βέβαια καταλαβαίνω και τους οπαδούς. Αν ήμουν ένας από αυτούς και πλήρωνα για να δω απο κοντά τον ΛεΜπρόν, τον Κάρι, τον Χάρντεν, τον Ουέστμπρουκ, θα με πείραζε αν δεν έπαιζαν, για να ξεκουραστούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα