Φελντέιν: «Όλα για το πλεονέκτημα έδρας»

Γιώργος Κούβαρης
Φελντέιν: «Όλα για το πλεονέκτημα έδρας»
Ο Τζέιμς Φελντέιν εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει να παίξει σκληρά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για να βρεθεί στην τετράδα.

«Είναι ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Στο εκτός έδρας ματς με την Μπασκόνια δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει να βγούμε μπροστά αν θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας, αρχής γενομένης από αύριο (31/3). Πρέπει να παίξουμε σκληρά γιατί θέλουμε να βρεθούμε στην τετράδα. Ο Ντε Κολό και ο Τεόντοσιτς είναι μια πρόκληση, όχι μόνο για μένα αλλά για τον Νικ, τον Παππά και τον Τζέιμς, για όλη την ομάδα. Είναι σπουδαίοι παίκτες όμως κι εμείς μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα» εξήγησε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods στη Media Day.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Χέρτα - Χόφενχαϊμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.