Πασκουάλ: «Αν σκεφτόμαστε το πλεονέκτημα, θα χάσουμε τον στόχο» (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Αν σκεφτόμαστε το πλεονέκτημα, θα χάσουμε τον στόχο» (vids)
Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχτηκε ότι η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να έχει την προσοχή του μόνο στο ματς με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές. Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Αν μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε το πλεονέκτημα έδρας, θα χάσουμε το μυαλό μας και τον μεγάλο στόχο μας. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου μας, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας σε άμυνα και επίθεση, αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Δεν μπορείς να κάνεις ειδική αναφορά μόνο στον Νάντο Ντε Κολό και τον Μίλος Τεόντοσιτς. Οι δυο τους είναι δημιοργοί και σκόρερ όμως η ΤΣΣΚΑ είναι εξαιρετική ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να τους σταματήσουμε» εξήγησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods στη Media Day των Κυπελλούχων Ελλάδας ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.