Ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη, αλλά...

Ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη, αλλά...

Φώτης Καρακούσης
Ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη, αλλά...

bet365

Εξελίξεις στο θέμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ζητάει 1.000 αιτήσεις εγγραφής μελών, ωστόσο αν δεν αλλάξει κάτι, οι εκλογές στην «Μάνα του λόχου» είναι να διεξαχθούν το 2018.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βγαίνει μπροστά να βοηθήσει. Ήδη άνθρωπος του προέδρου έκανε αίτηση στον Ερασιτέχνη για 1.000 αιτήσεις εγγραφής μελών, δείγμα του ότι όχι απλά θέλει να βοηθήσει την «Μάνα του Λόχου», αλλά ουσιαστικά να μπει, αν όχι προσωπικά, σίγουρα με κάποιον δικό του άνθρωπο σε αυτή.

Το θέμα βέβαια είναι αν μπορεί, καθώς ναι μεν όπως είχε γραφτεί και στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη οι εκλογές ήταν να διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2017 και μάλιστα θα είχαν δικαίωμα ψήφου όλοι όσοι είχαν γίνει μέλη, ωστόσο αυτές και αν δεν αλλάξει κάτι είναι να γίνουν το καλοκαίρι του 2018. Και θα γίνουν το 2018, γιατί οι προηγούμενες διεξήχθησαν πέρσι το καλοκαίρι και πάντα σύμφωνα με το καταστατικό εκλογική διαδικασία υπάρχει κάθε δύο χρόνια.

Μένει πλέον να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές, τόσο στην ημερομηνία των εκλογών, όσο και στον τρόπο που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βοηθήσει τον Ερασιτέχνη, ο οποίος η αλήθεια είναι βρίσκεται σε κάκιστη οικονομική θέση, με τα προβλήματα να είναι πολλά και σημαντικά.

Από την μεριά η ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνει ακόμα κάτι, ωστόσο θεωρεί πως κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να βοηθηθεί ο Ερασιτέχνης και πως είναι υποχρέωση να βρεθεί λύση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα