Σταυρόπουλος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στα playoffs»

Σταυρόπουλος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στα playoffs»

Gazzetta team
Σταυρόπουλος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στα playoffs»

bet365

Ο Νίκος Σταυρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μπάσκετ που παίζουν το τελευταίο διάστημα οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αναφέρθηκε στις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι πως είμαστε πιο συμπαγής, ως ομάδα, από την έναρξη της σεζόν. Αποκτήσαμε δύο παιδιά που είναι αρκετά μπασκετικά, ο Άιβαν (Άσκα) διαθέτει εμπειρία, ο Νέιθαν (Σόμπι) έχει φιλοδοξία μεγάλη. Νομίζω ότι "κόλλησαν" με τους υπόλοιπους παίκτες μας και θα βοηθήσουν αρκετά.

Η ομάδα παίζει, τη δεδομένη στιγμή, αρκετά καλό μπάσκετ. Σε ό,τι αφορά στα πλέι οφ, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα σε παιχνίδι που θα δώσουμε μακριά από την έδρα μας. Σαφέστατα, πέρα από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ο Άρης και η ΑΕΚ, εκτός έδρας, θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά ας περιμένουμε έως το τέλος της κανονικής διάρκειας της περιόδου, να δούμε πώς θα καταλήξουμε και τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Όσον αφορά στο Basketball Champions League, θεωρεί πως η Τενερίφη είναι το φαβορί για να πανηγυρίσει τον τίτλο, καθώς: «Πιστεύω πως θα κατακτήσει το Basketball Champions League ή τουλάχιστον θα παίξει στον τελικό της διοργάνωσης. Το να φθάνεις στους "16" της διοργάνωσης και να αποκλείεσαι από τέτοιον αντίπαλο είναι μεγάλη… απάντηση για τη δυναμική της ομάδας μας. Νομίζω δικαιούμαστε για αυτό ένα "μπράβο" όλοι όσοι… κλείνουμε τα αφτιά μας, δεν ασχολούμαστε με το τι λέγεται και δουλεύουμε για να κάνουμε την ομάδα καλύτερη».

Αναφέρθηκε, επίσης, στον τραυματισμό του Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο οποίος δεν προλαβαίνει να επιστρέψει μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δηλώνοντας: «Η σχέση μας μαζί του άρχισε με τραυματισμό (σ.σ. στο ξεκίνημα της προετοιμασίας), στην πορεία προσαρμόστηκε, άρχισε να παίζει καταπληκτικά, έγινε μέλος της ομάδας. Προέκυψε μετά ο σοβαρός τραυματισμός του στον ώμο (σ.σ. στο παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της Basket League με αντίπαλο την ΑΕΚ). Θεωρήσαμε πως πρέπει να κάνει επέμβαση, δεν το δέχθηκε, πήγε συντηρητικά και τώρα βλέπει πως δεν μπορεί να παίξει, πονάει αρκετά. Νομίζω πως χρειάζεται να ψάξει τον ώμο του, έχει μέλλον μπροστά του. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μελλοντικά μαζί του».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Θεσσαλονικείς θα έχουν «μάτια» στο Portsmouth Invitational Tournament, με τον τεχνικό διευθυντή τους να προσθέτει σχετικά: «Είναι μια διαδικασία σοβαρή το τουρνουά, βλέπεις παίκτες, μιλάς με ανθρώπους, είσαι στην πρώτη γραμμή πληροφόρησης. Νομίζω μας έχει βοηθήσει σημαντικά μέχρι τώρα και πιστεύω πως θα βοηθήσει και στο μέλλον. Θα κάνω ένα ταξίδι πολύ γρήγορο, φεύγω για την Αμερική την άλλη Κυριακή. Πιστεύω πως θα έχω καλές πληροφορίες για τη νέα γενιά παικτών».

O Παναθηναϊκός με φόρα μετά τις 3 νίκες σερί στην Ευρωλίγκα υποδέχεται την πρωτοπόρο ΤΣΚΚΑ. Θα πάρει τη νίκη;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα