Λάσο: «"Μάχη" με μεγάλο κύρος»

Gazzetta team
Λάσο: «"Μάχη" με μεγάλο κύρος»
Ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στα πολλά... όπλα που έχει στη φαρέτρα του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, κάνοντας λόγο για... μάχη με μεγάλο κύρος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (31/3, 22:00) για την 29η αγωνιστική της Euroleague και ο Πάμπλο Λάσο επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Παναθηναίκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή, αν ο Ρίβερς αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

«Παίζουμε ένα ματς αυτή την αγωνιστική που μπορεί να μας δώσει την πρωτιά στην regular season, όμως είναι απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Final 4, όπως είναι η Φενέρμπαχτσε, με εξαιρετικούς παίκτες και ταλέντο. Παίζουμε στην έδρα μας, στην οποία έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Αυτό μας κάνει να δώσουμε ένα καλό ματς για να πάρουμε τη νίκη σε μια "μάχη" με μεγάλο κύρος. Έχουν πολλά "όπλα"».

«Το παιχνίδι τους στην ρακέτα έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη με τεράστια ποιότητα: τον Βέσελι, τον Γιούντο, τον Μπένετ και τον Άντιτς. Έπειτα, στην περιφέρεια έχουν τον Μπογκντάνοβιτς, τον Ντίξον και τον Κάλινιτς, παίκτες επίσης υψηλού επιπέδου. Είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον τους» ανέφερε στο τέλος ο κόουτς των Μαδριλένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.