Η εξομολόγηση του Όντομ για την κοκαΐνη και την Καρντάσιαν (vid)

Η εξομολόγηση του Όντομ για την κοκαΐνη και την Καρντάσιαν (vid)

bet365

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Λαμάρ Όντομ και μίλησε συγκινημένος για τις συνέπειες των καταχρήσεων που έκανε και για τη σχέση του με την Κλό Καρντάσιαν.

Ένα βήμα πριν από το θάνατο βρέθηκε ο Λαμάρ Όντομ τον Οκτώβριο του 2015, όταν και βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ο πρώην ΝΒΑερ τα έχει αφήσει όλα πια στο παρελθόν και μίλησε στο «US Weekly» για το κακό που του έκανα οι καταχρήσεις, οι οποίες του «έκοψαν» την καριέρα, αλλά και για την σχέση του με την Κλόε Καρντάσιαν.

Ο 37χρονος Αμερικανός, με δάκρυα στα μάτια σχεδόν, δήλωσε πως όλα αυτά που έπραξε δεν τον έκαναν «άντρα», εύχεται να είχε «κρατήσει το @@ του στο παντελόνι του», όπως είπε και υποστήριξε πως θα μπορούσε να είχε αποκτήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την τηλεπερσόνα, με την οποία χώρισε κι επίσημα τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για το αν ήξερε η Κλόε για τις καταχρήσεις του: «Το έκρυβα για λίγο καιρό, αλλά μετά από λίγο καιρό δεν με ένοιαζε. Περίπου δύο χρόνια πριν χωρίσουμε, το 2011, με έπιασε στο σπίτι που είχε φτιάξει για εμάς. Απογοητεύτηκε, όπως και εγώ. Αλλά δεν ξέρω αν απογοητεύτηκα επειδή έκανα ναρκωτικάή επειδή με έπιασε. Ήξερε πως κάνω κοκαΐνη όλο τον καιρό μετά από αυτό. Δεν θα πω ότι το αποδέχθηκε, αλλά το ότι το ανέχτηκε».

Για το τι θα ήθελε να είχε κάνει διαφορετικά: «Εύχομαι να είχα κρατήσει το @@ μου στο παντελόνι μου. Είναι ένα από τα πράγματα που μετανιώνω. Μετανιώνω που ήμουν παντρεμένος και πήγαινα με πολλές γυναίκες. Δεν προσπαθούσα να σώσω το γάμο μου, αλλά να "φτιαχτώ". Όλη μου η ζωή ήταν τα ναρκωτικά. Αυτό συνέβαλε στο να τελειώσει γρήγορα η καριέρα μου στο ΝΒΑ. Τα ναρκώτικά "σκότωναν" την επιθυμία μου για προπόνηση και δεν μπορούσα να είμαι σε φόρμα. Ακόμη, μετανιώνων που δεν έκανα παιδιά μαζί με την Κλόε. Ξέρω πως θα κάναμε όμορφα παιδιά».

Για το τι θυμάται από τη νύχτα που βρέθηκε αναίσθητος: «Ήθελα απλά να βγω έξω και να περάσω καλά. Μπορεί και να ήπια λίγο πριν, για να φτιάξει η διάθεσή μου. Μετά θυμάμαι να ξαπλώνω στο κρεβάτι και δύο γυναίκες να έρχονται και με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα μετά από τέσσερις ημέρες και προσπαθούσα να βγάλω τα σωληνάκια από το στόμα μου».

Για το γεγονός ότι η Κλόε ήταν στο πλευρό του: «Ήταν μια ανακούφιση. Δεν ήξερα καν τι είχε συμβεί. Ήμουν ένας κμεγάλος και δυνατός άντρας, που έκανε αυτό που αγαπάει και ξαφνικά δεν μπορούσε να περπατήσει ή να μιλήσει. Ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να ξαναβρω την μνήμη μου».

Για το αν υπήρξε επανασύνδεση: «Ειλικρινά, εκείνη τη στιγμή ήμουν ευλογημένος που μπορούσα να είμαι κοντά της. Δεν επεδίωξα κάτι παραπάνω. Είχαμε χαθεί για χρόνια».

Για το πότε κατάλαβα ότι έπρεπε να πάει ξανά για αποτοξίνωση: «Η κόρη μου με βοήθησε σε αυτό. Μου είπε "Μπαμπά, ή θα ζητήσεις βοήθεια ή δεν θα σου ξαναμιλήσω". Η κοκαΐνη είναι ένα ψυχολογικό ναρκωτικό. Μπορεί να νιώθεις υπέροχα και την επόμενη στιγμή να καταριέσαι τον εαυτό σου. Την τελευταία φορά που μπήκα για αποτοξίνωση, έμεινα και τις 30 ημέρες. Έμαθα για τον εθισμό και ότι πρόκειται για αρρώστια του μυαλού περισσότερο. Οι αποφάσεις που πέρνουμε την στιγμή που είμαστε εθισμένοι είναι ακούσιες. Τα παιδιά μου είχαν τρομάξει πολύ στην ιδέα ότι μπορεί να μην ήμουν κοντά τους. Πλέον δεν υπάρχει λόγος να λέω ψέματα σε κανέναν».

Για το αν είναι «καθαρός» τώρα πια: «Φυσικά. Είμαι "καθαρός" από ναρκωτικά και νιώθω υπέροχα. Είναι σημαντικό πως αντιδράς, πως θα ανταποκριθείς και πως θα δημιουργήσεις μετά. Αν είχαν κάνει χρήση τώρα, κάποιος από εδώ θα προσπαθούσε να βγει έξω γρήγορα. Αλλά έχετε τον Λαμάρ τώρα μπροστά σας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα