Ράπτορς - Χόρνετς: 106-110

Gazzetta team
Ράπτορς - Χόρνετς: 106-110

bet365

Μεγάλη νίκη μέσα στο Τορόντο για τους Χόρνετς με τις... σφήκες να επικρατούν 110-106 και να ελπίζουν στο θαύμα των playoffs φτάνοντας το 34-41. Έχασαν έδαφος για την στην... μάχη για την δεύτερη θέση οι... δεινόσαυροι που ωστόσο έχουν καπαρώσει την 4η θέση της Ανατολής.

Μπορεί οι ελπίδες των Χόρνετς να είναι μηδαμινές για τα playoffs ωστόσο δεν φαίνεται να παραδίδουν εύκολα τα όπλα. Κάτι που αποδείχθηκε στο Τορόντο!

Με 2 ήττες στα τελευταία 3 ματς ο Ολυμπιακός έχει χάσει επαφή με την κορυφή. Θα επιστρέψει στις νίκες με την Εφές εκτός;

Ο Μάρκο Μπελινέλι ήταν το «κρυφό χαρτί» της Σάρλοτ, αφού ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε 21 πόντους με 7/11 σουτ και 5 ασίστ.

Ο Μάρβιν Ουίλιαμς πρόσθεσε άλλους 18 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ βοήθειες πρόσφερε και ο Κέμπα Ουόκερ (19π.) αν και άστοχος (7/25 σουτ).

Για τους γηπεδούχους που έχασαν σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση της 2ης θέσης στην Ανατολή, ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν είχε 28 πόντους με 11/24 σουτ, ενώ ο Κόρεϊ Τζόζεφ πέτυχε άλλους 18 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα