Σέλτικς - Μπακς: 100-103

Φώτης Καρακούσης
Σέλτικς - Μπακς: 100-103

bet365

Έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο οι Μπακς και το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Με τον σεληνιασμένο Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 22 πόντους, τα... ελάφια πέρασαν και από την Βοστόνη επικρατώντας των Σέλτικς με 103-100 και πλέον δεν χάνουν τα playoffs!

Δεν έχουν ταβάνι, είναι ξεκάθαρο, το δείχνουν σε κάθε ματς και έχουν τρελάνει τους πάντες. Μιλάμε για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο την ομάδα που αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, κυρίως με τα μαγικά που κάνει το τελευταίο διάστημα. Η παρέα του Greek Freak πηγαίνει από νίκη σε νίκη, με τους εξαιρετικούς φέτος Σέλτικς να είναι το τελευταίο θύμα τους. Τα... ελάφια επικράτησαν μέσα στην Βοστόνη με 103-100, έφτασαν το 39-36 και πλέον τα playoffs είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι με επιστροφή, αν ο Περπέρογλου σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Και πως να μην είναι άλλωστε ειδικά από την στιγμή που η ομάδα και ο Γιάνναρος είναι ασταμάτητοι. Ο Έλληνας διεθνής ήταν και πάλι εξαιρετικός και με 22 πόντους συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει αυτή η νίκη. Ο Αντετοκούνεμπο είχε 6/13 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 4/7 βολές. Επίσης μάζεψε 9 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και μοίρασε και 3 τάπες. Ουσιαστικά τα έκανε όλα. Δίπλα του ο Μίντλετον που είχε 19, ενώ οι Μπογκντόν και Μονρό ακολούθησαν με 16.

Για τους ηττημένους Σέλτικς που πλέον κινδυνεύουν να χάσουν την πρωτιά στην Ανατολή από τους Καβαλιέρς, ο Τόμας ήταν μια ομάδα μόνος του πετυχαίνοντας 32 πόντους, με τους Κρόουντερ και Μπράντλεϊ να ακολουθούν με 13 και 12 αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα