Σφαιρόπουλος: «Μόνο νίκη κόντρα στην Εφές»

Σφαιρόπουλος: «Μόνο νίκη κόντρα στην Εφές»
Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλει ο Ολυμπιακός από την Τουρκία κόντρα στην Εφές (30/03, 20:00), όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Τουρκία, όπου αύριο (30/03, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Εφές, για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα είναι η νίκη.

«Δεν έχει σημασία που έχουμε προκριθεί ήδη και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας. Πάμε να κερδίσουμε το ματς. Έχουν κερδίσει εφτά από οκτώ τελευταία τους ματς, στις νίκες τους στην έδρα τους σκοράρουν κατά μέσο όρο 90 πόντους, άρα πρέπει να παίξουμε άμυνα. Έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και ψηλούς και κοντούς. Αν βρουν ρυθμό, μπορούν να σε σκοτώσουν, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Η Εφές είναι μια ομάδα playoff, δικαίως βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Σίγουρα θα βγουν συμπεράσματα για το μέλλον και τα playoffs, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε εκεί για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θα δούμε πράγματα, δεν έχουμε την πίεση του αποτελέσματος και άγχος, αλλά θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να απολαμβάνουμε αυτό που ζούμε και να παλεύουμε κάθε ματς, δεν υπάρχει αδιάφορο ματς, θα παίξουμε για τη νίκη», είπε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών.

Μπάμπεργκ - Νταρουσάφακα με επιστροφή, αν ο Γουοναμέικερ σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Σε ερώτηση για το πώς θα καλυφθεί το κενό του τραυματία Ματ Λοτζέσκι, ο 50χρονος κόουτς υποστήριξε:«Θεωρώ πως το σύνολο θα πρέπει να καλύψει το κενό του κάθε τραυματία, όπως είναι ο Λοτζέσκι. Αυτό κάναμε και θα κάνουμε πάντα, όπως και παλαιότερα, ως σύνολο θα αντιμετωπίσουμε την απουσία του Λοτζέσκι και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.