Μετά τους Μπουλς του Τζόρνταν οι... Ουόριορς του Κάρι! (pics)

Μετά τους Μπουλς του Τζόρνταν οι... Ουόριορς του Κάρι! (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Μετά τους Μπουλς του Τζόρνταν οι... Ουόριορς του Κάρι! (pics)

bet365

Στα χνάρια των Σικάγο Μπουλς από τη «χρυσή» δεκαετία των 90's βαδίζουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αφού κατάφεραν να σημειώσουν ένα ακόμα ρεκόρ!

Συγκεκριμένα έγιναν η πρώτη ομάδα μετά τον Μάικλ Τζόρνταν και την παρέα του, που ολοκληρώνουν τρεις συνεχόμενες χρονιές με 60 ή περισσότερες νίκες!

Οι Μπουλς το έκαναν την τριετία 1995-98, ενώ η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει τέσσερις σερί χρονιές είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς του showtime στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Μάλιστα έχουν και το ρεκόρ με 251 νίκες στο σύνολο, ενώ οι Ουόριορς μπορούν να περάσουν στην δεύτερη θέση μέχρι το τέλος της regular season αφού έχουν 200 νίκες στο σύνολο των τριών σεζόν έναντι 203 των Σικάγο Μπουλς.

Η Κέρμπερ είναι 1η στην παγκόσμια κατάταξη και έφτασε στους 8 του Μαϊάμι χωρίς να χάσει σετ. Θα πάρει την πρόκριση με τη Βίνους;

Αναλυτικά οι ομάδες που είχαν τρεις σερί σεζόν 60+ νίκες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα