Το υπερθέαμα από Κάρι και Χάρντεν (vid)

Φώτης Καρακούσης
Το υπερθέαμα από Κάρι και Χάρντεν (vid)

bet365

Την δική τους ξεχωριστή παράσταση έδωσαν στο ματς των Ρόκετς με τους Ουόριορς οι Χάρντεν και Κάρι, δείχνοντας γιατί θεωρούνται δύο από τους καλύτερους παίκτες του NBA.

Πολύ μεγάλο ματς στο Χιούστον με τους Ρόκετς να υποδέχονται του Ουόριορς. Πολύ μεγάλο και γιατί μιλάμε για δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί στο παρκέ βρέθηκαν αντίπαλοι οι Τζέιμς Χάρντεν και Στεφ Κάρι, δύο παίκτες που παλεύουν και για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής διάρκειας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Και οι δύο προσέφεραν άφθονο θέαμα με τον... μούσια να πετυχαίνει το 20ο φετινό του τριπλ νταμπλ και τον ηγέτη των... πολεμιστών να είναι και πάλι ασταμάτητος. Ο γηπεδούχος τελείωσε με 24 πόντους 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ και ο φιλοξενούμενος με 32 πόντους, 10 (!!!) ριμπάουντ και 7 ασίστ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την μοναδική παράσταση των δύο παικταράδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα