Έμμεση επιβεβαίωση της Πολιτείας για το γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ

Έμμεση επιβεβαίωση της Πολιτείας για το γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ

Έμμεση επιβεβαίωση της Πολιτείας για το γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ

bet365

Το Υπουργείο Αθλητισμού πήρε θέση για το γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ, τονίζοντας πως θα ληφθούν αποφάσεις μετά από σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη και διαβούλευση με τους αθλητικούς φορείς της χώρας.

Η Πολιτεία πήρε θέση στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία τένις κι έκανε λόγο για την ανάθεση μεγάλων τουρνουά αντισφαίρισης στην Ελλάδα.

Το Υπουργείο Αθλητισμού με ανακοίνωσή του υποστήριξε πως ναι μεν θέλει να διασφαλίσει ένα μεγάλο τουρνουά τένις στη χώρα μας, αλλά και οι αποφάσεις για τη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ της ΑΕΚ θα ληφθούν μετά από σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη και διαβούλευση με τους αθλητικούς φορείς της χώρας.

Συνεπώς, προκύπτει πως ναι με η Πολιτεία σκέφτεται το σενάριο παραχώρησης του κέντρου εγκαταστάσεων στην «Βασίλισσα», με την παραδοχή, όμως, ότι θα μπορεί να χρησιμοποιείται και για τουρνουά τένις. Ωστόσο, το πλάνο δεν είναι ξεκάθαρο για το πως στον ίδιο χώρο θα φιλοξενούνται τόσο οι «κιτρινόμαυροι», όσο και οι αθλητικές συναντήσεις του τένις.

Η ανακοίνωση:

«Υπάρχει σε εξέλιξη η εκπόνηση ενός πλήρους σχεδίου για την εκμετάλλευση των αθλητικών εγκταστάσεων της χώρας προκειμένου καμία από αυτές να μην ειναι εγκαταλειμμένη και να μην κοστίζει χρήματα στον ελληνικό λαό. Κατανοούμε την αγωνία όλων γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και χρονίζουν.

Παρόλα αυτά συνιστούμε σε όλους υπομονή και όχι εσφαλμένα συμπεράσματα ή σπασμωδικές κινήσεις. Πραγματικά θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ένα μεγάλο τουρνουά τέννις στη χώρα, αλλά αυτό δεν έρχεται σε αντιδιαστολή με το συνολικό σχέδιο εκμετάλλευσης της κεντρικής εγκατάστασης του γηπέδου τέννις του ΟΑΚΑ.

Οποιαδήποτε συζήτηση ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι απολύτως πρώιμη και όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά από σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη και διαβούλευση με τους αθλητικούς φορείς της χώρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα