Καρύδας: «Ένας ακόμη τελικός για εμάς»

Καρύδας: «Ένας ακόμη τελικός για εμάς»

bet365

Ο Πανιώνιος έχει μπροστά του την αναμέτρηση με τον Αίολο Αστακού (1/4, 17:00) και ο Σάκης Καρύδας εξήγησε ότι οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να δείξουν το καλό πρόσωπο του τελευταίου μήνα.

«Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Επικρατήσαμε εύκολα και δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του ματς» δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της επικράτησης των «κυανέρυθρων».

Συνέχισε λέγοντας: «Το ματς με τους Μαχητές Πεύκων πρέπει τώρα να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με Αστακό. Μια ομάδα που έχει στόχο να μπει στα πλέι οφ. Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή, είναι ομάδα έμπειρη. Θα πρέπει να δείξουμε το πολύ καλό πρόσωπο του τελευταίου μήνα για να επικρατήσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο να συνεχίσουμε, είναι για μας ένας ακόμη τελικός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη στο μυαλό μας».

Ο έμπειρος γκαρντ του «Ιστορικού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο, του οποίου την ανάγκη έχουν στη Νέα Σμύρνη: «Ο κόσμος θα πρέπει το Σάββατο να έρθει στο γήπεδο από νωρίς γιατί τον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Όλα τα ματς είναι κομβικά από ‘δω και πέρα ως το τέλος του πρωταθλήματος και θέλουμε την συμπαράσταση τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα