Ρόκετς - Ουόριορς: 106-113

Φώτης Καρακούσης
Ρόκετς - Ουόριορς: 106-113

bet365

Μεγάλη... μάχη στο Χιούστον με τον Τζέιμς Χάρντεν να πετυχαίνει το 20ο triple double την φετινή χρονιά, αλλά τους Ουόριορς του εξαιρετικού Κάρι να παίρνουν τη νίκη επικρατώντας με 113-106.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Ένα από τα μεγαλύτερα ματς της σημερινής ημέρας ή για την ακρίβεια το μεγαλύτερο, διεξήχθη στο Χιούστον. Εκεί οι Ροκετς υποδέχθηκαν τους Ουόριορς και εκτός από τις δύο εξαιρετικά δυνατές ομάδες, είχαμε και την... μάχη δύο από τους μεγαλύτερους παίκτες του μαγικού πλανήτη. Ο Τζέιμς Χάρντεν φιλοξένησε τον Στεφ Κάρι, με τον... μούσια ναι μεν να πετυχαίνει το 20ο φετινό του triple double, αλλά τον μεγάλο του αντίπαλο να φεύγει νικητής από το γήπεδο.

Οι... πολεμιστές επικράτησαν με 113-106 και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ουσιαστικά ήταν αδιάφοροι καθώς δεν μπορούσαν έτσι και αλλιώς να φτάσουν τους δεύτερους Σπερς, ενώ δεν κινδυνεύουν και από τους τέταρτους Τζαζ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως παράτησαν το ματς. Κάθε άλλο θα λέγαμε. Το πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά οι Ουόριορς ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κάρι που σταμάτησε στους 32 πόντους με τον Τόμπσον να ακολουθεί με 25 και τον Γκριν να έχει 19. Για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Χάρντεν με τον Μούσια να έχει 24 πόντους και κατεβάζοντας 11 ριμπάουντ και δίνοντας και 13 ασίστ να φτάνει στο 20ο triple double την φετινή χρονιά, συνεχίζοντας την απίστευτη χρονιά του. Πίσω του ήταν ο Καπέλα με 21, ενώ ο Ουίλιαμς είχε 17.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα