Ενδιαφέρον Άρη για Ζερμέιν Τέιλορ! (vids)

Ενδιαφέρον Άρη για Ζερμέιν Τέιλορ! (vids)

Ενδιαφέρον Άρη για Ζερμέιν Τέιλορ! (vids)

bet365

Για την απόκτηση του Ζερμέιν Τέιλορ ενδιαφέρεται ο Άρης, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά του. Αναμένεται η απάντηση του παίκτη.

Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση στον έμπειρο Αμερικανό, ο τελευταίος είναι θετικός στην προοπτική επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με το ενδεχόμενο της συμφωνίας να είναι το επικρατέστερο.

Ο Τέιλορ είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Central Florida (2005-09) και αυτό το διάστημα αγωνίζεται στους Salt Lake City Stars (στην D-League). Ο 31χρονος κατάγεται από την Φλόριντα και στα χρόνια του στο High school (σ. σ. Tavares) είχε 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και πέντε ασίστ κατά μέσο όρο. Μάλιστα, παράλληλα με το μπάσκετ διακρίθηκε και για την ικανότητα του στον κλασικό αθλητισμό (σ. σ. τριπλούν και μήκος). Μετά το High school επέλεξε το πανεπιστήμιο του Central Florida.

Στην τελευταία του χρονιά στο πανεπιστήμιο είχε 26,2 πόντους κατά μέσο όρο με ποσοστό 37,6% στο τρίποντο. Ο Τέιλορ επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του ντραφτ το 2009 (Νο32) ΑΠΌ τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς αλλά μετά από διαδοχικές παραχωρήσεις των δικαιωμάτων του κατέληξε στους Χιούστον Ρόκετς. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ τον Μάρτιο του 2010 όπου είχε σκοράρει 15 πόντους. Συνολικά τη διετία 2009-11 αγωνίστηκε σε 65 αγώνες στο ΝΒΑ έχοντας 5,4 πόντους ανά αγώνα.

Από το 2012 έκανε καριέρα εκτός ΝΒΑ με αρχή την Γκιμπουθκόα στην οποία αγωνίστηκε για περίπου τρεις μήνες έχοντας 8,7 πόντους ανά αγώνα. Ακολούθησαν πέντε αγώνες στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην Shanxi Zhongyu όπου είχε 17,4 πόντους κατά μέσο όρο και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Την περίοδο 2013-14 άρχισε στην D-League αλλά λόγω προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια. Επέστρεψε στο ίδιο Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2014-15 την οποία ολοκλήρωσε στη Νέα Ζηλανδία έχοντας 15,7 πόντους και 2,1 ασίστ ανά αγώνα.

Τον Αύγουστο του 2015 υπέγραψε στην Juvenil Don Bosco (σ. σ. Άγιος Δομίνικος), αλλά σύντομα αυτή η συνεργασία έλαβε τέλος. Από τις 31 Οκτωβρίου του 2016 είναι στους Salt Lake City Stars όπου έχει 14,2 πόντους κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα