Δεν έχει να φοβάται πια για την προεδρία των Λέικερς η Τζίνι Μπας

Δεν έχει να φοβάται πια για την προεδρία των Λέικερς η Τζίνι Μπας

Δεν έχει να φοβάται πια για την προεδρία των Λέικερς η Τζίνι Μπας

bet365

Μια και καλή αναλαμβάνει τα... ηνία της ιδιοκτησίας των Λέικερς η Τζίνι Μπας, αφού αντικατέστησε τον «κακό» αδερφό της, Τζιμ, με την νεότερη αδερφή τους, Τζέινι.

Η «μάχη» για την ιδιοκτησία των Λέικερς ανάμεσα στα αδέρφια Μπας φαίνεται πως έληξε αισίως.

Ο Τζιμ, που φέρεται να είχε δημιουργήσει «κόμμα» με τον Τζόνι για να... εκθρονίσουν την Τζίνι από την προεδρία, συμφώνησε να αποσυρθεί από την διαχείριση, κάτι που έπραξε και εγγράφως την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του «ESPN».

Η Τζίνι Μπας προχώρησε και στην αντικατάστασή του με την νεότερη αδερφή τους, Τζέινι, σύμφωνα με τα έγγραφα που έφτασαν στο δικαστήριο του Λος Άντζελες. Το δικαστήριο, επίσης, αποφάσισε πως οι τρεις διαχειριστές των Λέικερς είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα πάντα, ώστε να παραμείνει η Τζίνι τόσο ιδιοκτήτρια του συλλόγου, όσο και επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Είναι υπέροχα που το θέμα λύθηκε τόσο γρήγορα. Τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε στην δουλειά. Οι οπαδοί των Λέικερς αξίζουν μόνο επιτυχίες και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Επίσης, είμαι χαρούμενη που η αδερφή μου έγινε μέτοχος στην επιχείρηση. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλεύω μαζί της», είπε η Τζίνι.

Από την μεριά της, η Τζέινι πρόσθεσε: «Η Τζίνι είναι ο... καπετάνιος του πλοίου. Η αδερφή μου ήταν αυτή που τελικά είχε κρυμμένους άσους στο μανίκι. Πάντα την υπερασπιζόμουν και το ίδιο θα κάνω και τώρα. Τώρα μπορεί να εστιάσει μόνο στους Λέιεκρς. Αυτή είναι μια νέα αρχή για την ομάδα μας. Δεν έχουμε να ανησυχούμε πια για τα οικογενειακά θέματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα