Ποια είναι η κορυφαία 5άδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ (poll)

Ποια είναι η κορυφαία 5άδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ (poll)

bet365

Τι θα συνέβαινε αν βρίσκονταν σε ένα γήπεδο για 40' οι θρύλοι δύο διαφορετικών γενεών; Εμείς στο gazzetta.gr έχουμε την άποψη μας, αλλά θέλουμε και τη δική σας.

Τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο χρόνος δεν έπαιζε κανέναν απολύτως ρόλο στη ζωή;

Τι θα μπορούσε να συμβεί σε ένα φανταστικό με την κυριολεκτική έννοια της λέξης «διπλό» μεταξύ θρύλων σε ένα γήπεδο μπάσκετ; Είτε αυτό ήταν ένα κλειστό 20.000 θέσεων είτε ένα ανοικτό δίπλα στη θάλασσα.

Φίλοι αναγνώστες του gazzetta.gr ο Σακίλ Ο' Νηλ φταίει για όλα. Μία δική του σκέψη οδήγησε σε μία ατέρμονη κουβέντα την μπασκετική ομάδα του site με καλεσμένο τον «ποδοσφαιρικό» Αντώνη Σαούλη να εισβάλλει στο χώρο μας.

Απλά προσαρμόσαμε την ιδέα του Σακίλ στα δικά μας ελληνικά δεδομένα.

Τι θα συνέβαινε αν η μία πεντάδα ήταν βγαλμένη από τα 90s με Γιαννάκη, Γκάλη, Χριστοδούλου, Αλβέρτη και Φασούλα (χαμηλό σχήμα) κι η άλλη ήταν από το millenium και απαρτιζόταν από Διαμαντιδη, Παπαλουκά, Σπανούλη, Πρίντεζη και Μπουρούση;

Άκρη δε βρήκαμε ποτέ, ζητήσαμε τη βοήθεια της Μαριλίζας Κοντογεώργου η οποία έβαλε την τέχνη της για την παρακάτω φωτογραφία, και πλέον ζητάμε τη δική σας βοήθεια (με την ψήφο σας ντε).

Αν θέλετε να επιχειρηματολογήσετε σχολιάζοντας, ακόμη καλύτερα για μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα