Λόνζο Μπολ: «Δεν με επηρεάζουν όλα όσα λέει ο πατέρας μου!» (vid)

Gazzetta team
Λόνζο Μπολ: «Δεν με επηρεάζουν όλα όσα λέει ο πατέρας μου!» (vid)

bet365

Δυο 24ωρα μετά τον αποκλεισμο του UCLA απο τη March Madness, o Λόνζο Μπολ συνόδευσε τον πατέρα του σε γνωστή αθλητική εκπομπή του ESPN και ο ίδιος δεν φάνηκε να επηρεάζεται απο όλη αυτή την «σαπουνόπερα», που έχει στήσει ο ΛαΒάρ.

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο μπάσκετ δηλώνει ο Λόνζο Μπολ, οποίος δεν αφήνει τα λεγόμενα του πατέρα του να τον επηρεάσουν.

«Δεν δίνω σημασία σε αυτά που λέει ο πατέρας μου δημοσίως. Άλλωστε εγώ παίζω και όχι αυτός. Δεν δίνω σημασία σε όλα αυτά που λέγονται για ένα απο τρίτους. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω και δουλεύω το παιχνίδι μου», απάντησε ο αστέρας του UCLA σε ερώτηση της δημοσιογράφου, δίνοντας το παρόν σε γνωστή αθλητική εκπομπή του ESPN, παρουσία και του πατέρα του.

Απο την πλευρά του ο ΛαΒάρ συνέχισε το... show που δίνει τον τελευταίο καιρό, υπερασπιζόμενος το κακό ματς του γιου του, που στοίχισε στο UCLA.

«Ο πολύς κόσμος νομίζει πως όλα αυτά που λέω προσθέτουν μεγάλη πίεση στο γιό μου. Για μας τους δύο όμως είναι ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι. Μας αρέσει να διασκεδάζουμε με τη ζωή μας και εκλαμβάνουμε τον αποκλεισμό απο τη συνέχεια του κολεγιακού τουρνούα ως μια κακή ταινία που είδαμε στον κινηματογράφο. Ήταν απλά ένα κακό παιχνίδι του Λόνζο μετά απο 30 απίστευτες εμφανίσεις του. Άλλωστε τα άλλα δύο παιδιά μου έχουν την ευκαιρία να πάρουν τον τίτλο του NCAA στο μέλλον», κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα