Μάβερικς - Θάντερ: 91-92

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Θάντερ: 91-92

bet365

Είναι ο απόλυτος παίκτης της φετινής χρονιάς και το δείχνει σε κάθε ματς. Ο λόγος για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ που με το 37ο φετινό του τριπλ νταμπλ οδήγησε τους Θάντερ σε νίκη επί των Μάβερικς στο Ντάλας με 92-91 πετυχαίνοντας μάλιστα και το νικητήριο καλάθι.

Ο αγώνας στο Ντάλας ήθελε 13.1 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί με τους Μάβερικς να προηγούνται με 91-90. Την μπάλα όμως την είχαν οι Θάντερ, αυτοί την έδωσαν στον Ουέστμπρουκ και ο απόλυτος παίκτης της φετινής χρονιάς στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ έκανε για ακόμα μία φορά αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Με ένα από τα γνωστά του... ντου κατάφερε να πετύχει το νικητήριο καλάθι κάνοντας το 92-91 και να ανεβάσει το ρεκόρ της ομάδας του στο 42-31, αφήνοντας την παρέα του Νοβίτσκι στο 31-42.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γαλλία - Ισπανία.

Ο Ουέστμπρουκ όμως δεν πέτυχε μόνο το νικητήριο καλάθι στο ματς, πρόσθεσε και ένα ακόμα τριπλ νταμπλ, φτάνοντας τα 37 φετινά και πραγματικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην του δοθεί ο τίτλος του MVP της κανονικής περιόδου από την στιγμή που κάνει πράγματα που κανείς στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει να κάνει. Στα του ματς, γιατί είχαμε και ματς και μάλιστα μεγάλο ντέρμπι. οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς μπροστά, αλλά στο τέλος λογάριαζαν χωρίς τον τεράστιο αυτό παίκτη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές εννοείται πως ήταν ο Ουέστμπρουκ που έφτασε τους 37, κατεβάζοντας 13 ριμπάουντ και δίνοντας και 10 ασίστ και τον ακολούθησαν οι Ολαντίπο με 15 και Γκίμπσον με 13. Για τους ηττημένους που πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, οι Νόελ και Μάθιους είχαν από 15, με τον Φέρελ να ακολουθεί με 13.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα