Σπερς - Καβαλίερς: 103-74

Gazzetta team
Σπερς - Καβαλίερς: 103-74

bet365

Απίστευτοι Σπερς στο ντέρμπι με τους Καβαλίερς. Η ομάδα του Σαν Αντόνιο έκανε ό,τι ήθελε τους πρωταθλητές, επικράτησε με το εμφατικό 103-74 και ανέβασαν στην κορυφή της Ανατολής τους Σέλτικς.

Το καλύτερο δώρο στους Σέλτικς έκαναν σήμερα οι Σπερς. Τα... σπιρούνια παίζοντας ακόμα μία φορά εξαιρετικό μπάσκετ, διέλυσαν τους Καβαλίερς με 103-74 και τους γκρέμισαν από την κορυφή της Ανατολής, εκεί που πλέον βρίσκονται οι Κέλτες με 48-26, έναντι 47-26 των... ιπποτών. Οι Σπερς από την άλλη που δείχνουν ασταμάτητοι έφτασαν το 57-16, αλλά με τους Ουόριορς να είναι στο 59-14 δύσκολα θα μπορέσουν να βρεθούν στην κορυφή συνολικά του ΝΒΑ και θα αρκεστούν στην δεύτερη θέση.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γαλλία - Ισπανία.

Στα του αγώνα πραγματικά δεν έχουμε να γράψουμε πολλά, καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στο σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, το έδειξαν και πήραν μια άνετη νίκη έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Λέοναρντ με 25 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Όλντριτζ και Γκασόλ με 14. Για τους ηττημένους που δεν έχουν καμία σχέση με την περσινή ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο, ο ΛεΜπρόν είχε 17, ο Τόμπσον 11 και μετά το χάος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα