Νικς - Πίστονς: 109-95

Φώτης Καρακούσης
Νικς - Πίστονς: 109-95

bet365

Παρότι οι Νικς δεν είχαν κανένα βαθμολογικό κίνητρο επικράτησαν των Πίστονς με 109-95 και έκαναν το έργο της ομάδας του Ντιτρόιτ για είσοδο στα πλέι οφ ακόμα πιο δύσκολο.

Τι και αν δεν είχαν κανένα βαθμολογικό κίνητρο έχοντας μείνει μακριά από την πρώτη οκτάδα της Ανατολικής περιφέρειας; Οι Νικς όχι απλά δεν χαρίστηκαν στους Πίστονς που καίγονται για νίκες, αλλά επικράτησαν με 109-95 παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Πλέον η ομάδα της Νέας Υόρκης έφτασε το 28-46 και ούτε με θαύμα δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ, ενώ τα... πιστόνια είναι στο 34-40 και βρίσκονται στην 10η θέση και για να μπορέσουν να βρεθούν στις πρώτες 8 θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Μπουλς και των Χιτ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γαλλία - Ισπανία.

Όσον αφορά το σημερινό ματς όπως φαίνεται και από το σκορ οι γηπεδούχοι έδειξαν να είχαν περισσότερη όρεξη και διάθεση, αυτό τους βγήκε και στο παρκέ και έτσι έφτασαν άνετα στη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ρόουζ με 27 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Πορζίνγκις με 25 και Άντονι με 21. Για τους κακούς Πϊστονς ο Μόρις είναι ο μοναδικός που ξεπέρασε τους 20 πόντους φτάνοντας τους 21, αλλά δεν έφτασαν για να πετύχει η ομάδα τους κάτι καλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα