Δορκοφίκης: «Λίγοι ανεγκέφαλοι δεν θα μας σταματήσουν»

Δορκοφίκης: «Λίγοι ανεγκέφαλοι δεν θα μας σταματήσουν»

bet365

Θέση μέσω social media πήρε ο Περικλής Δορκοφίκης για τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του Τελικού Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Πετυχημένη χαρακτήρισε την διεξαγωγή του 18ου Final 4 Κυπέλλου Γυναικών ο τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, μέσω των socila media, και μοίρασε συγχαρητήρια στις ομάδες που συμμετείχαν.

Ωστόσο, ο 36χρονος σέντερ του Αμύντα σχολίασε και τα επεισόδια που έγιναν, λέγοντας πως «λίγοι ανεγκέφαλοι δεν θα μας σταματήσουν».

Αναλυτικά:

«Η πέμπτη σπουδαία αθλητική διοργάνωση που φιλοξενούμε τα τελευταία δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο γυναικών παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και τις δύο μέρες.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τη Νίκη Λευκάδας και τον Πρωτέα Βούλας για το θέαμα που προσέφεραν και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν και φυσικά σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν άψογα σε μια απαιτητική διοργάνωση. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία για τη συνεργασία - ραντεβού στην επόμενη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση στη Γλυφάδα!

Υ.Γ Οι λίγοι ανεγκέφαλοι δεν θα μας σταματήσουν. Το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι και ο αθλητισμός πρέπει να έχει μόνο φώς.
Ευχαριστώ και πάλι τον Γιώργο Παπανικολάου που στηρίζει και αγωνίζεται καθημερινά για την πόλη μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα