Οι Ουόριορς έκαναν πραγματικότητα το όνειρο ενός πιτσιρικά! (pics)

Οι Ουόριορς έκαναν πραγματικότητα το όνειρο ενός πιτσιρικά! (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Οι Ουόριορς έκαναν πραγματικότητα το όνειρο ενός πιτσιρικά! (pics)

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μόλις έμαθαν ότι ένας μικρός φίλος των Ουόριορς μαζί με τη μητέρα του δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το ματς στην Ατλάντα, φρόντισαν να τους κάνουν την επιθυμία... πραγματικότητα!

Στις 6 Μαρτίου, ένας 6χρονος φίλος των Ουόριορς, ο Αζάια Σίμπσον από τον Σνέλβιλ της Τζόρτζια, δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τους Ατλάντα Χοκς.

Αν και η μητέρα του είχε ξοδέψει 600 δολάρια για να προμηθευτεί τα εισιτήρια, μόλις έφτασαν στο γήπεδο, πληροφορήθηκαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και ότι δεν ήταν δυνατόν να μπουν στο γήπεδο!

Η συγκεκριμένη είδηση έφτασε μέχρι τα αυτιά των ανθρώπων των Ουόριορς, οι οποίοι φρόντισαν να ανταμείψουν τον μικρό φίλο και τη μητέρα του. Συγκεκριμένα πλήρωσαν όλα τους τα έξοδα προκειμένου να ταξιδέψουν από την Ατλάντα στην Καλιφόρνια και να παραβρεθούν στο παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις! Και μάλιστα με εισιτήρια μέσα στο παρκέ!

Επίσης είχαν φροντίσει να συναντηθεί ο μικρός Αζάια με τον αγαπημένο του παίκτη. Τον Στεφ Κάρι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα