Σίνγκλετον: «Ποια κούραση; Αυτός ο ρυθμός μας κρατάει σε... εγρήγορση»

Σίνγκλετον: «Ποια κούραση; Αυτός ο ρυθμός μας κρατάει σε... εγρήγορση»

Σίνγκλετον: «Ποια κούραση; Αυτός ο ρυθμός μας κρατάει σε... εγρήγορση»

bet365

Μία τρελή εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τον «βιονικό» Κρις Σίνγκλετον! Ο ψηλός του Παναθηναϊκού μίλησε στο gazzetta.gr μετά τη μεγάλη εμφάνισή του στη νίκη επί της ΑΕΚ στη δεύτερη παράταση.

«Κούραση». Αυτή η λέξη σίγουρα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Κρις Σίνγκλετον! Ο 28χρονος ψηλός των «πρασίνων»... τρέχει 18 μήνες με το γκάζι πατημένο και συνεχίζει ακάθεκτος! Ο Παναθηναϊκός πήρε την τρίτη νίκη του μέσα σε έξι μέρες απέναντι στην ΑΕΚ και μάλιστα στη δεύτερη παράταση κι ο Κρίς Σίνγκλετον ολοκλήρωσε μία... τρελή-τρελή εβδομάδα!

Έχουμε και λέμε. Έξι μέρες, τρία παιχνίδια, δύο παρατάσεις, τρεις νίκες, 96:21 λεπτά συμμετοχής, 45 πόντοι και 27 ριμπάουντ!

Ο Κρις Σίνγκλετον έκανε απίστευτο double-double απέναντι στην «Ένωση» με 22 πόντους (4/9δίπ., 3/3τρίπ., 5/8βολ.), μάζεψε 16 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, είχε 1 τάπα, 2 κλεψίματα, 1 λάθος, 37 ranking σε 38:02!

Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ μίλησε στο gazzetta.gr για την απίστευτη τέταρτη περίοδο που έτρεξαν επιμέρους σκορ 22-3, την αλλαγή της εικόνας τους σε αυτή την περίοδο και την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ατέλειωτο live streaming! Forza Vista!

Τρίτη αναμέτρηση σε μία βδομάδα, τρίτη νίκη, αλλά στη δεύτερη παράταση. Έπαιξε ρόλο η κούραση;

«Δεν νομίζω, δεν σκέφτομαι την κούραση. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, ξέραμε ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Αν δει κανείς το τελικό σκορ, μάλλον δεν θα πιστέψει ότι κρίθηκε σε διπλή παράταση:

«Δεν δίνω εξαιρετική σημασία στο σκορ.... απλά κρατάω το τελικό σκορ. Αν δεις ολόκληρη την αναμέτρηση μπορείς να πεις ότι δεν παίζαμε άμυνα κι οι δύο ομάδες. Ήταν σκληρό παιχνίδι».

Την τελευταία περίοδο... σαρώσατε! Στη δεύτερη παράταση σκοράρατε 22 πόντους και μάλιστα τους 16 σερί. Τι πήγε λάθος νωρίτερα;

«Έχασα κάποιες βολές, έβαλαν μεγάλα καλάθια, αλλά το ελέγξχαμε στη δεύτερη παράταση! Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος πήραμε πάνω μας την κατάσταση και ελέγξαμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να μείνουμε ενωμένοι, ξέραμε πως έχουμε καλή ομάδα. Οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ και από τις δύο ομάδες, αλλά ήταν θετικό για εμάς και κάναμε το παιχνίδι μας στο τέλος».

Πήρατε το ντέρμπι έπειτα από ένα έντονο παιχνίδι και πλέον πλησιάζει αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα ήθελες ένα πιο... ήσυχο ματς από το σημερινό;

«Πιστεύω ότι αυτός ο ρυθμός μας κρατάει σε... εγρήγορση! Έχουμε κάνει καλό σερί, αλλά δε νομίζω να μπορούμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αυτό τον ρυθμό».

Aλήθεια, σου φάνηκε περίεργο που παίξατε... φιλοξενούμενοι στην έδρα σας; Εδώ, έχετε συνηθίσει να φωνάζουν για εσάς.

«Χωρίς αμφιβολία δεν έχω συνηθίσει κάτι τέτοιο, αλλά οκ! Ήμασταν η φιλοξενούμενη ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα