Το τένις στο ΟΑΚΑ για γήπεδο της ΑΕΚ!

Το τένις στο ΟΑΚΑ για γήπεδο της ΑΕΚ!

Gazzetta team
Το τένις στο ΟΑΚΑ για γήπεδο της ΑΕΚ!

bet365

Βασιλειάδης, Αγγελόπουλος και Σάκοτα επιθεώρησαν το κεντρικό γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν ότι εκεί θα γίνει το νέο μπάσκετ της ΑΕΚ.

Εξελίξεις όσον αφορά στο γηπεδικό της μπασκετικής ΑΕΚ. Μετά τις αντιδράσεις από την ομοσπονδία της Ποδηλασίας η οποία ήταν αντίθετη στην απομάκρυνσή της από τον χώρο, προέκυψε η λύση του χώρου του τένις.

Όπως αναφέρει η «Goal», την Παρασκευή (24/3) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και ακόμη ένας άνθρωπος ο οποίος πιθανότατα να ήταν αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ατέλειωτο live streaming! Forza Vista!

Έγινε επιθεώρηση του χώρου που μπορεί να φιλοξενήσει 8.000 κόσμο, ενώ υπάρχει και σκέπαστρο στις εξέδρες. Αν δοθεί άδεια στην ΑΕΚ, τελικά, θα μπορέσει να κλείσει το γήπεδο με έναν επιπρόσθετο θόλο που θα κουμπώσει στο υπάρχων σκέπαστρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα