Μιλουτίνοφ: «Προτιμώ να κάνω κακές εμφανίσεις και να νικά ο Ολυμπιακός»

Μιλουτίνοφ: «Προτιμώ να κάνω κακές εμφανίσεις και να νικά ο Ολυμπιακός»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για το ρεκόρ καριέρας του στην Euroleague, την ήττα από τη Ρεάλ και την ενδεχόμενη παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4.

Η καλή εμφάνιση του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ματς με την Ρεάλ δεν συνοδεύτηκε από νίκη για τον Ολυμπιακό και ο ίδιος τόνισε πως προτιμά να κάνει άσχημες εμφανίσεις, αλλά η ομάδα του να φτάνει στο επιθυμητό αποέλεσμα.

Επίσης, ο Σέρβος σέντερ υποστήριξε, στο «ΑΠΕ-ΜΠΕ», πως είναι αδιαμφισβήτητα όνειρό του να βρεθεί στο Final 4 με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Νίκολα, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ΣΕΦ, έκανες την καλύτερη εμφάνισή σου στη Euroleague, αλλά ο Ολυμπιακός ηττήθηκε...
«Δεν σημαίνει τίποτα να παίζεις καλά, αλλά να βλέπεις την ομάδα σου να χάνει. Προσωπικά, προτιμώ να κάνω άσχημες εμφανίσεις, αν είναι να νικά ο Ολυμπιακός».

Τι συνέβη, λοιπόν και ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μια δεύτερη ήττα φέτος από τους Ισπανούς;
«Χάσαμε τόσους αιφνιδιασμούς, κάναμε λάθη και στον αντίποδα τους δώσαμε εμείς εύκολους πόντους από αιφνιδιασμούς. Τους επιτρέψαμε να ελέγξουν και τα επιθετικά ριμπάουντ! Αν τα είχαμε πάει καλύτερα σε αυτούς τους τομείς, τότε νομίζω πως και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό».

Θα έλεγες πως αυτή η ήττα «πόνεσε» τον Ολυμπιακό ή είναι αδιάφορη καθώς έχετε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας;
«Κάθε ήττα είναι κακή. Για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός κάθε νίκη είναι σημαντική. Τώρα, θα πρέπει να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι, να παίξουμε καλύτερα».

Αρχής γενομένης με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη;
«Πρώτα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα μας για το ελληνικό πρωτάθλημα στο Ρέθυμνο, να το χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία και μετά θα σκεφτούμε το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη».

Βουλγαρία - Ολλανδία με επιστροφή, αν ο Ρόμπεν σκοράρει το πρώτο γκολ.

Επιστρέφω στην ατομική σου απόδοση, με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ! Να περιμένουν οι φίλαθλοι ανάλογες εμφανίσεις τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία;
«Πιστεύω όλο και περισσότερο στον εαυτό μου. Τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα γεμίζουν αυτοπεποίθηση έναν αθλητή. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου με βοηθούν πολύ ώστε να βελτιώνομαι διαρκώς. Προσπαθώ κι εγώ από την πλευρά μου να γίνω καλύτερος παίκτης».

Πόσο αισιόδοξος είσαι πως εσύ και ο Ολυμπιακός θα «σφραγίσετε» το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το Final Four στην Πόλη;
«Θα ήταν εκπληκτικό να συμμετέχω στο Final Four με τον Ολυμπιακό. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να είναι εκεί. Σίγουρα, αυτό είναι και ένα από τα δικά μου όνειρα».

Ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι 19 δεύτερα πριν τη λήξη του αγώνα με τη Ρεάλ σας ανησύχησε όλους στον Ολυμπιακό. Φαίνεται πολύ σοβαρός;
«Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό. Φαίνεται πολύ άσχημο όμως, ναι. Να ελπίζουμε μόνο μπορούμε και να ευχόμαστε τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας να μην επιβεβαιώσουν τους φόβους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.