Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται, η πειθαρχία πάνω από όλα» (vid)

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται, η πειθαρχία πάνω από όλα» (vid)
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε τα αίτια της ήττας ενώ αναφέρθηκε στο παράπτωμα του Κεμ Μπιρτς.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο προπονητής των Πειραιωτών εξήγησε τα αίτια της ήττας, αναφέρθηκε στην κατασταση του Ματ Λοτζέσκι και στο πααράπτωμα του Κεμ Μπιρτς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε αρχικά, «χάσαμε ένα ντερμπι από μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν μία μάχη σώμα με σώμα και η ρεάλ κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά η οποία της χάρισε τη νίκη. Εμάς μας ανησυχεί περισσότερο η κατάσταση του Λοτζέσκι ο οποίος τραυματίστηκε. Εφθγε ήδη να κάνει εξετάσεις να δούμε την ακριβή κατάστασή του. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε κι ελπίζω να έχουμε sold out και στα επόμενα ματς».

Για το πειθαρχικό παράπτωμα με τον Κεμ Μπιρτς ανέφερε πως, «υπήρξε μία ένταση με τον Μπιρτς στον πάγκο. Του έδωσα εγώ αρκετή έκταση και δεν πρέπει να πάρει μεγαλύτερη. Πρέπει όλοι να καταλάβουν που βρίσκονται. Η πειθαρχία είναι πάνω από τη νίκη και από οτιδήποτε άλλο στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.