Ο 16χρονος γίγαντας ύψους 2,32μ. μιλάει για την ευκαιρία της ζωής του! (vid)

Gazzetta team
Ο 16χρονος γίγαντας ύψους 2,32μ. μιλάει για την ευκαιρία της ζωής του! (vid)

bet365

Ο Ρόμπερτ Μπομπρόζσκι είναι μόλις 16 χρονών και έχει ύψος 2,32μ. Ο νεαρός γίγαντας από τη Ρουμανία μίλησε για την ευκαιρία που έχει μπροστά του.

Όταν είσαι 16 χρονών, έχεις ύψος 2,32μ. και έχεις τραβήξει τα βλέμματα απ' όλο τον κόσμο ξέρεις πως μπροστά σου έχεις μία μεγάλη ευκαιρία να ξεχωρίσεις. Ο Ρόμπερτ Μπομπρόζσκι είναι ο πιο ψηλός παίκτης στο High School Basketball και δείχνει προσγειωμένος κι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία:

«Η διαφορά του να παίζεις μπάσκετ στη Ρουμανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τεράστια. Το παιχνίδι εδώ είναι πολύ πιο γρήγορο κι όλοι είναι πιο αθλητικοί. Και ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ πολύ. Εγώ είμαι περισσότερο παίκτης τακτικής από αθλητικός. Υπάρχουν πολλά... παλιομοδίτιτικα πράγματα που δεν βλέπεις πια στο μπάσκετ σήμερα και πρέπει να τα κάνω για να γίνω επαγγελματίας. Θα πρέπει να τα κάνω για να γίνω σούπερσταρ και θα είναι μεγάλη ικανοποίηση αν τα καταφέρω. Ειδικά τώρα που έχω όλη αυτή την προσοχή στραμμένη πάνω μου. Υπάρχουν εκατοντάδες παίκτες εκεί έξω που θα δώσουν τα πάντα για να έχουν μία ευκαιρία. Οπότε είναι μεγάλο πράγμα».

«Βλέμματα από την χώρα κι από όλο τον κόσμο έχουν στραφεί πάνω του. Είδαμε πως ένα από τα βίντεό του έγιναν αμέσως viral κι είδαμε πολλές υψηλές δεξιότητες για την ηλικία του», ανέφερε ο Μπόμπι Μπόσμαν, διευθυντής του Spire Institute high school.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα