Γιαννακόπουλος: «Όλοι οι Λαυριώτες στο γήπεδο»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Όλοι οι Λαυριώτες στο γήπεδο»

bet365

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μίλησε για το ματς του Λαυρίου απέναντι στη Δόξα Λευκάδας (25/3, 17:00), ζητώντας τη βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσει στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο παίκτης του Λαυρίου στον ΕΣΑΚΕ:

«Να κάνουμε πραγματικότητα τον βασικό στόχο

Το Σάββατο (25/3, 5 μμ) έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς: Να μείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβουν ΟΛΟΙ πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με τη Λευκάδα. Ξέρουμε πολύ καλά τι κρίνει αυτό το ματς και πιστεύω ότι και ο κόσμος του Λαυρίου το ξέρει. Θα αποδειχτεί στην πράξη την ώρα του ματς όταν το γήπεδο θα είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Λευκάδας, διότι αν και έχουν χάσει τη μάχη της παραμονής όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει να παλεύουν αλλά όπως αποδείχτηκε κόντρα στον Απόλλωνα, δίνουν ότι έχουν μέσα τους για να πάρουν τη νίκη. Μπράβο τους!

Το ματς δεν είναι εύκολο. Πρέπει να το κάνουμε εύκολο με την απόδοση μας. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω όλους τους συμπαίκτες μου αποφασισμένους. Θα δώσουμε μια ακόμη μεγάλη μάχη ώστε πετυχαίνοντας τον βασικό μας στόχο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, να βάλουμε τον επόμενο! Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε όλους τους Λαυριώτες στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα