Πέττας: «Άλλος ΠΑΟΚ στην Πυλαία»

Πέττας: «Άλλος ΠΑΟΚ στην Πυλαία»

bet365

Ο ΠΑΟΚ... μεταμορφώνεται όποτε αγωνίζεται στην έδρα του, όπως υποστήριξε ο Νίκος Πέττας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα (25/03, 19:30).

Ο Προμηθέας έχασε την ευκαιρία για να εισέλθει στα playoffs της Basket League στο ματς με το Ρέθυμνο και αυτό θα επιδιώξει να κάνει κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «Παλατάκι» (25/03, 19:30).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Συγκέντρωση και ενέργεια στα 40' του αγώνα

Την προηγούμενη εβδομάδα, στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας και να αυξήσουμε έτσι τις πιθανότητες που μας αναλογούν για είσοδο στα πλέι-οφ της Basket League.

Ήταν μια ήττα που μας πόνεσε διπλά, καθώς έγινε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στους φιλάθλους μας. Συνεχίζουμε, όμως, την προσπάθεια, έχοντας μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μέσα στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ πάντα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, ενώ και οι τελευταίες του προσθήκες, του προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος. Εμείς, πάντως, από την πλευρά μας, πάμε στην Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε, άλλωστε, και σε όλα τα παιχνίδια μας.

Το έργο μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς προϋποθέτει να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια και στα 40΄ της αναμέτρησης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα και στη 10η φετινή μας νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα