Λιάπης : «Να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία»

Gazzetta team
Λιάπης : «Να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία»

bet365

Ο Μιχάλης Λιάπης μίλησε για το παιχνίδι του Κολοσσού κόντρα στον Απόλλωνα (25/3, 17:00), επισημαίνοντας πως η ομάδα της Ρόδου πρέπει να φτάσει στη νίκη για να μείνει σε τροχιά τέταρτης θέσης στη Basket League.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έλληνας γκαρντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να μείνουμε σε τροχιά τέταρτης θέσης

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Άλλη μία εβδομάδα που κύλησε πολύ καλά για εμάς, καθώς πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης και έτσι παραμένουμε ψηλά στη βαθμολογία. Όμως, όπως και στο παιχνίδι με τη Λευκάδα, έτσι και σ’ αυτό, παραλίγο να… αυτοκτονήσουμε στο τέλος. Αλλά, ευτυχώς όλα πήγαν καλά αφού πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια, καθώς οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά, κυρίως στις ελεύθερες βολές…

Τώρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Πάτρα με τον Απόλλωνα. Όσο μεγάλο κίνητρο έχουν εκείνοι για τη νίκη, που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι της παραμονής, άλλο τόσο έχουμε και εμείς, για να μείνουμε σε τροχιά τέταρτης θέσης.

Οπωσδήποτε θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και να παραμείνουμε έτσι μέχρι το τέλος. Σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όπως στα ματς με Λευκάδα και Άρη και να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να πιστέψει στη νίκη.

Το καλό για άλλη μία φορά για εμάς, είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έτσι θα ταξιδέψουμε όλοι στην Πάτρα, όπου όπως είπαμε θα πάμε να παλέψουμε για μία νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα