Βεργίνης: «Να παλέψουμε για το καλό του Απόλλωνα»

Βεργίνης: «Να παλέψουμε για το καλό του Απόλλωνα»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Να παλέψουμε για το καλό του Απόλλωνα»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης εξήγησε πως ο Απόλλων είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής στην Basket League, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό (25/3, 17:00).

Το blog του αρχηγού του Απόλλωνα Πάτρας στο esake.gr

«Καλησπέρα,

Άλλη μια πολύ δύσκολη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και κλείνει για εμάς με ένα ακόμα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το περασμένο Σάββατο χάσαμε άλλη μια ευκαιρία μέσα στη Λευκάδα για να φτάσουμε πιο κοντά στην παραμονή.

Παίζαμε με μια ομάδα που την εκτιμώ πολύ και παρόλο που τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στην Α2 Εθνική, παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και αυτό έκανε και στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, ωστόσο, οι κακές επιλογές που έγιναν στο τέλος μας κόστισαν και δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε στη νίκη την οποία την θέλαμε τόσο πολύ.

Μπροστά μας έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια στα οποία χρειαζόμαστε όσες περισσότερες νίκες είναι δυνατόν. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και σίγουρα υπάρχει απογοήτευση και στις τάξεις των φιλάθλων μας αλλά δυστυχώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε.

Πριν κλείσω θα ήθελα να καταδικάσω τα γεγονότα που συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Λευκάδας μετά το τέλος του αγώνα και παράλληλα να ζητήσω από όλους να καταλάβουν ότι η ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον ιστορικό Σύλλογο εκεί που ανήκει. Παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα και πραγματοποιεί φέτος πολύ καλή πορεία συνεπώς, όπως όλοι καταλαβαίνουμε θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και να παλέψουμε για το καλό του Απόλλωνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα