Πρίφτης: «Θέλουμε το αβαντάζ της έδρας στα πλέι οφ»

Πρίφτης: «Θέλουμε το αβαντάζ της έδρας στα πλέι οφ»

Πρίφτης: «Θέλουμε το αβαντάζ της έδρας στα πλέι οφ»

bet365

Η εξασφάλιση της 4ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος προϋποθέτει το απόλυτο στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν κι αυτό θα επιδιώξει ο Άρης αρχής γενομένης της αυριανής(25/3) εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κύμη.

Για τους «κίτρινους» είναι απαραίτητο να πετύχουν το απόλυτο στις αγωνιστικές που απομένουν ούτως ώστε να διατηρήσουν το πλεονέκτημα για την κατάληψη της 4ης θέσης. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων. Αυτό φανερώνει και τη σημασία του αυριανού(25/3) αγώνα με την Κύμη.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κύμη, απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία έκανε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της και παρουσιάζεται βελτιωμένη τις τελευταίες εβδομάδες. Για τον αντίπαλό μας το αυριανό είναι ένα ματς επιβίωσης, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο», σημείωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στη νοοτροπία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του. «Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα βήμα προς την κατάληψη της τέταρτης θέσης και το αβαντάζ έδρας στα πλέι οφ. Για να την κατακτήσουμε, πρέπει να εμφανίσουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα τελευταία 12 λεπτά του αγώνα με τον Κολοσσό και να ξεχάσουμε την εικόνα των πρώτων 28 λεπτών. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε αποτελεσματικοί στα ριμπάουντ και το μακρινό σουτ, περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα