«Με ένα κουμπί, να "τελειώσω" στον Ολυμπιακό!» (gTV)

«Με ένα κουμπί, να "τελειώσω" στον Ολυμπιακό!» (gTV)
Σχεδόν 48 ώρες μετά το τέταρτο buzzer-beater της καριέρας του, ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει στο gTV για τον τρόπο που σουτάρει, ενώ ο Οθέλο Χάντερ δηλώνει ότι επιστρέφει... σπίτι του και συγκρίνει τον Σπανούλη με τον Γιουλ.

Το πρώτο ήταν το σουτ που χάρισε το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο (2012) στην ιστορία του Ολυμπιακού, στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ανέτρεψαν μία διαφορά 19 πόντων κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το δεύτερο ήρθε τρία χρόνια αργότερα (2015), όταν με τρίποντο στην εκπνοή του 5ου προημιτελικού αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ο «Άγιος Γεώργιος» «σφράγισε» την πρόκριση της ομάδας στο Final 4 της Μαδρίτης. Το τρίτο, συνέβη στο ΟΑΚΑ (με «γκολ-φάουλ» από ασίστ του Σπανούλη) και «υπέγραψε» το «διπλό» των Πειραιωτών επί του «αιώνιου αντιπάλου» για την Euroleague, ενώ το τέταρτο, σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό της Πόλης, ήταν αυτό πριν από δύο εικοσιτετράωρα στο Βελιγράδι, με το οποίο οι πρωταθλητές εξασφάλισαν το πλεονέκτημα έδρας κι έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης δυάδας στην βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Λίγες ώρες αργότερα και με αφορμή την επιστροφή του πρώην συμπαίκτη του, Οθέλο Χάντερ στην Αθήνα, ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει στο gTV για το hook που έχει πλέον την... επωνυμία του, αποκαλύπτει ένα αναπάντεχο μήνυμα που δέχθηκε στο κινητό του μετά το «διπλό» στη σερβική πρωτεύουσα και επισημαίνει τι θετικό μπορεί να προκύψει, από το σενάριο μίας «εμφύλιας» αναμέτρησης στα playoffs. Αυτά και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα (όπως η προοπτική του ΝΒΑ) σε δύο απολαυστικές συνεντεύξεις, μέσα σε ένα video, τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε. Όχι τίποτε άλλο, αλλά ειδικότερα τον «Πριντ» δεν θα τον δείτε στο ΣΕΦ για το ματς με τη Ρεάλ, λόγω ξαφνικής ασθένειας. Οπότε απολαύστε τον εδώ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.