Άσκα «Θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ»

Άσκα «Θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Άσκα «Θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ιβάν Άσκα αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ κι εξήγησε ότι ο «Δικέφαλος» είναι μια πολύ καλή προοπτική για τον ίδιο.

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός φόργουορντ του «Δικεφάλου» βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

«Στόχος μου είναι να τα δώσω όλα στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Θυμάμαι τον ΠΑΟΚ που ήταν μια πολύ σκληρή ομάδα. Όταν αγωνιζόμουν στον Ίκαρο θυμάμαι ότι κάναμε δύο καλά ματς, ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε καταφέρει να επικρατήσει» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο Άσκα.

Κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω στις δυνατότητες μου. Είμαι πολύ γρήγορος συγκριτικά με το μέγεθος κι είμαι καλός τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι μια πολύ καλή προοπτική. Ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, κάτι που δεν συνέβη πριν δύο χρόνια την τελευταία στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα