Τις νίκες πάνω από τα λεφτά βάζει ο Ρόουζ!

Αντωνία Σπανού
Τις νίκες πάνω από τα λεφτά βάζει ο Ρόουζ!

bet365

Το καλοκαίρι ο Ντέρικ Ρόουζ θα είναι free agent και ήδη ξεκαθαρίζει ότι τα κριτήρια του δεν θα έχουν καμία σχέση με τα οικονομικά οφέλη, αλλά θα σκεφτεί αγωνιστικά.

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία και αυτό δηλώνει ο Ντέρικ Ροούζς. Έχει βγάλει αρκετά ώστε τον Ιούλιο που γίνεται free agent τα κριτήρια του για την ομάδα που θα επιλέξει να είναι μόνο οι νίκες και όχι τα μηδενικά στο συμβόλαιο του.

«Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Έχω πολλά. Αν σταματήσω τώρα το μπάσκετ θα είμαι μια χαρά. Θέλω να νικάω. Θέλω να είμαι χαρούμενος και ήρεμος όπου και να βρίσκομαι. Αλλά όταν κάθεσαι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγει.

Δεν πρόκειται να ξεκινήσω συζητήσεις ρωτώντας για τα χρήματα. Θέλω να νικάω».

Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Ρόουζ ήταν ένας MVP παίκτης και τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά για εκείνον.

Η χρονιά του με τους Νικς δεν ήταν αυτή που θα περίμενε, αλλά εκείνος ελπίζει.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαι free agent. Δεν ξέρω ακριβώς πως πάει η διαδικασία. Μετά το τέλος της σεζόν, εγώ, ο ατζέντης μου, τα αδέλφια μου και η οικογένεια μου θα πρέπει να μιλήσουμε.

Φυσικά θέλω να παραμείνω εδώ, να είμαι σε αυτό το περιβάλλον, να είμαι στην Νέα Υόρκη, να παίζω στο Garden κάθε δύο ημέρες, είναι ευλογία.

Αλλά, ξαναλέω, πρέπει να μιλήσω με ανθρώπους πριν πάρω κάποια απόφαση».

Ο Ρόουζ είναι στην τελευταία σεζόν από το 5ετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Μπουλς το 2011 και του αποφέρει 94 εκατομμύρια δολάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα