O λόγος που ο Καζλάουσκας απέρριψε τη Μακάμπι!

Gazzetta team
O λόγος που ο Καζλάουσκας απέρριψε τη Μακάμπι!

bet365

Ο Γιόνας Καζλάουσκας εξήγησε τον λόγο που δεν αποδέχτηκε την πρόταση της Μακάμπι, επικαλούμενος τη Ζαλγκίρις και τον... Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Γιόνας Καζλάουσκας ήλθε στο προσκήνιο μεσούσης της σεζόν για τη Μακάμπι που αρχικώς εμπιστεύθηκε τον ομοσπονδιακό προπονητή Έρεζ Έντελσταϊν, ο οποίος όμως απολύθηκε μετά από δυο αγωνιστικές και αντικαταστάθηκε από τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Ραμί Χαντάρ.

Εκείνος… επιβίωσε 10 αγώνες πριν αποχωρήσει και δώσει τη θέση του στον δεύτερο ασίσταντ κόουτς, Λιόρ Λούμπιν. Έπειτα από δυο παιχνίδια, ήταν η σειρά του Άιναρς Μπαγκάτσκις να περάσει στην άκρη του πάγκου.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή αν σκοράρει ο Γκριν αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Ο Καζλάουσκας, λοιπόν, εξήγησε τον λόγο που απέρριψε την πρόταση της «ομάδας του λαού»: «Όταν ήμουν νέος, ήθελα να αποδείξω πράγματα. Στο παρελθόν είχα κοουτσάρει τη Ζαλγκίρις και τον Ολυμπιακό, όταν οι συγκεκριμένες ομάδες είχαν προβλήματα. Γιατί να πάω ξανά σε μια ομάδα που βρίσκεται σε κακή κατάσταση; Δεν θέλω πια να ζήσω σκηνικά... πολέμου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στη Μακάμπι φέτος. Θέλω κάτι διαφορετικό όμως δεν μπορώ να βρω ιδανικές συνθήκες σε μια ομάδα. Γι' αυτό ακριβώς δεν βρίσκομαι στον πάγκους αυτή την περίοδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα