«Ερυθρόλευκη» υπέρβαση με... βλέμμα στην δυάδα!

Αντωνία Σπανού
«Ερυθρόλευκη» υπέρβαση με... βλέμμα στην δυάδα!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, NS2) και θέλει την νίκη και διαφορά για να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός αγκάλιασε το πλεονέκτημα και έχει την δυνατότητα να... κοιτάξει, γιατί όχι, ακόμα πιο ψηλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι της εβδομάδας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν να κάνουν την δική τους αίσθηση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την πρώτη αγωνιστική την ισπανική ομάδα, έχασε εύκολα, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά.

Τις ομάδες χωρίζει μόλις μια νίκη και αν η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κάνει την ανατροπή και πιάσει την διαφορά των 17 πόντων που τους χωρίζει ανεβαίνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή αν σκοράρει ο Γκριν αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Αγωνιστικά ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι ακόμα στο 100%, όπως και ο Ματ Λοτζέσκι και ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας θα κρίνει τελευταία στιγμή την συμμετοχή τους.

Σημείο αναφοράς στην επίθεση των Μαδριλένων δεν είναι άλλο από τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να... ιδρώσουν πολύ στην άμυνα τους για να τον αντιμετωπίσουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε στην Αθήνα μετά από μια εύκολη νίκη στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να απολέσει το μεγάλο προβάδισμα που κουβαλάει στις αποσκευές της από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο και το παιχνίδι αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της αγωνιστικής.