Πασκουάλ: «Μεγάλη νίκη, απίστευτα λάθη»!

Πασκουάλ: «Μεγάλη νίκη, απίστευτα λάθη»!
Τα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο 5λεπτο προβλημάτισαν τον Τσάβι Πασκουάλ.

Χαρούμενος ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια (63-72), αλλά και προβληματισμένος για τα λάθη της ομάδας του.

Αρχικά, ο Καταλανός τεχνικός είπε: «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ ξανά. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε καλά για 35 λεπτά. Στα τελευταία 5 κάναμε πολλά λάθη και είχαμε πολλά προβλήματα. Τελικά είμαστε χαρούμενοι, γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο μέχρι τέλους, αλλά κάναμε απίστευτα λάθη. Κάποιες φορές, όμως, συμβαίνει. Έχεις τον έλεγχο για 32-33 λεπτά και σε λίγα λεπτά μπορεί να χάσεις τα πάντα. Μας έχει συμβεί και πιο παλιά, όπως στο Κάουνας. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτές τις καταστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε καλά, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να ξέρουμε και το σωστό τρόπο για να τελειώνουμε τα ματς».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.